Skip to content

Iti luam internetul de pe cap!      (+4).0722.271.731      office@mestesugardigital.ro

Ai nevoie de un website? Mestesugim uneltele digitale de care ai nevoie in afacerea ta. Le facem pe masura, practice si cu grija pentru resursele tale, astfel incat tu sa-ti vezi de treburile tale.

Noi credem ca un site este o unealta prin care comunici cu clientii tai. Si, ca orice alta unealta de comunicare, ea trebuie sa fie potrivita mesajului, audientei si scopului pe care vrei sa-l atingi. Poate ai nevoie pur si simplu de o carte de vizita online, curata si eleganta, care sa te reprezinte. Sau poate vrei ca site-ul tau sa fie o sursa de informatii, locul in care clientii aprofundeaza lucrurile pe care tu le vinzi offline. Sau poate ti-l doresti un canal de vanzare care sa contribuie in mod direct la veniturile afacerii tale.

Important este sa alegem varianta potrivita nevoii tale curente, astfel incat sa gasim cel mai bun raport intre investitie si functionalitati. Apropo de investitie, probabil te preocupa si subiectul asta acum. Stai fara griji! Un site simplu, curat si frumos are un pret de cateva sute de euro. Sigur ca nu va fi un Ferrari, dar iti faci treaba cu el. Pe masura ce complexitatea creste, investitia necesara este, desigur, mai mare. Insa nu exageram, pentru ca vrem sa revii la noi si sa ne recomanzi  mai departe.